انواع پرس های یونولیت

پرسهای تمام اتوماتیک تولید یونولیت ، برای تولید یونولیت های بسته بندی ( پلاستوفوم های بسته‌بندی) استفاده می‌شوند . این نوع دستگاه ها ، پیشرفته ترین نوع پرس از نظر تکنولوژی ساخت می‌باشند که پرسهای نیم اتوماتیک و دستی به ترتیب از نظر تکامل نسل ساخت می‌باشند .

محصولات تولید شده توسط دستگاه پرس یونولیت


تعریف انواع پرسها از نظر اتوماسیون به شرح زیر میباشد :

پرس های تمام اتوماتیک : فرایند تولید محصول در این پرسها به صورت تمام اتوماتیک و بدون هیچگونه دخالت مستقیم نیروی انسانی صورت می‌گیرد. عملا نیروی انسانی اوپراتور در فرایند تولید نقش ناظر ، توقف دهنده در شرایط اضطرار و جمع آوری کننده محصولات تولیدی میباشد . در این نوع دستگاه ها خروج محصول نیز مانند دستگاه های تزریق پلاستیک ، توسط ” پران های مکانیکی ” انجام می‌گیرد.
ساختار اسکلت این نوع دستگاه ها همانند دستگاه های تزریق پلاستیک به صورت افقی است ، یعنی حرکت صفحه متحرک در راستای محور موازی با فونداسیون دستگاه است .

پرس های نیم اتوماتیک : فرایند تولید محصول در این پرسها به صورت نیم اتوماتیک است یعنی فرایند تولید به صورت اتوماتیک و خروج قطعه از قالب توسط اوپراتور انسانی و دستی صورت می‌گیرد.
ساختار اسکلت این نوع دستگاه ها عمدتا معکوس دستگاه های تزریق پلاستیک به صورت عمودی است ، یعنی حرکت صفحه متحرک در راستای محور موازی با فونداسیون دستگاه است .البته دستگاه های نیم اتوماتیک نیز به صورت محدودتر به صورت نیم اتوماتیک نیز طراحی و ساخته می‌شوند.

پرسهای دستی :
فرایند تولید محصول در این پرسها به صورت کاملا دستی است یعنی هم فرایند تولید و هم خروج قطعه از قالب توسط اوپراتور انسانی و به صورت دستی صورت می‌گیرد.

پرس های تمام اتوماتیک تولیدی در شرکت گران پاد :

این پرس از نوع پرس های تمام اتوماتیک میباشد تمامی مراحل طراحی و فرایند های ساخت آن توسط کارشناسان شرکت انجام شده است و سطح دانش ساخت آن فعلا توسط هیچ شرکت داخلی به صورت مشابه انجام نشده است .فرایند ساخت این دستگاه را می‌توان به فرایند های زیر تقسیم نمود :
۱_ استراکچر فلزی دستگاه :
این قسمت چهار چوب و شالوده و استحکام اصلی دستگاه را تشکیل می‌دهد. متریال تشکیل دهنده آن استیل ضد زنگ , گرید 304 در قسمت محفظه بخار ، میله فولادی با پوشش کروم سخت در میله های راهنما ، فولاد St37 در سایر قسمت‌های بدنه استفاده شده است .
لازم به ذکر است که با توجه به تنش های ایجاد شده در زمان فرایند های جوشکاری ، پس از اتمام جوشکاری عملیات تنش زدایی در صفحات پرس انجام می‌شود. این فرایند در هیچ یک از پرسهای مشابه وارداتی انجام نمی‌شود. ضمنا استفاده از استیل در محفظه های بخار نیز از خصوصیات خاص پرس طراحی شده این شرکت میباشد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *